fbpx Skip to main content

Informatie:
Deze presentatie is gratis.

Wat leer jij:
Tijdens deze presentatie leer jij welke keuzes je zelf eenvoudig kunt maken die helpend zijn voor jouw gezondheid en  energiebalans. Ook kun je gratis advies krijgen over alle producten die je zelf al gebruikt of die je wilt gaan gebruiken.

Data & Locatie:

  • Donderdag 16 februari om 20.00 uur ONLINE
  • Dinsdag 14 maart om 20.00 uur ONLINE
  • Dinsdag 18 april om 20.00 uur in Leeuwarden
  • Dinsdag 23 mei om 20.00 uur ONLINE
  • Donderdag 15 juni om 20.00 uur in Grou of Leeuwarden

Aanmelden kan via app: 06-30036809 of via onderstaande link per email.

Je eet wat je eet, omdat je weet wat je weet…

De invloed van voeding & supplementen.
Jouw gezondheid begint in de darm en daarom is voeding de basis. Altijd. Eigenlijk is het heel simpel. Als je darmen niet lekker functioneren, is er een verminderde opname van voedingsstoffen. Dit heeft diverse oorzaken, zoals te weinig basische voeding, te veel verzurende voeding, te weinig gezonde vetten, te veel toxische belasting. Maar ook het gebruik van de anticonceptiepil en medicijnen heeft hier invloed op.

Vaak moeten we eerst ziek worden voordat we ons dit realiseren. Het kan soms jaren duren, voordat jij daadwerkelijk klachten ervaart. En een groot deel van de mensen krijgt geeneens darmklachten, maar andere vage klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, verzuring, artrose, fibromyalgie etc.

Meestal zijn de klachten dan al van dusdanige aard dat er geen Quick-fix meer is om dit op te lossen. En dan stoppen we er gemakshalve vaak een pilletje in. Symptoombestrijding. Lekker makkelijk. Maar voor je gezondheid nog slechter en op lange termijn zeker niet de oplossing.

Terug naar onze basis. En dat is voeding.

Naast voeding is het belangrijk om aan te vullen met de juiste supplementen. Deze onmisbaar geworden met onze huidige leefstijl. Ook als jij denkt goed gezond te eten, zal je nog steeds bepaalde voedingsstoffen moeten aanvullen.

Denk eens aan het anti-stress mineraal magnesium. Tevens belangrijk voor onze hormonale balans. Maar ook vitamine D moeten wij aanvullen, want dat halen wij nauwelijks uit voeding. Terwijl vitamine D een essentiële vitamine is voor ons immuunsysteem en dus bij bestrijding virussen.

Maar er is zoveel keus in supplementen én voeding.
– Wat dan te kiezen?
– Waaraan herken je goede kwaliteit?
– Waaraan herken je slechte kwaliteit?
En wist je dit? Meer dan 90% van de supplementen is synthetisch en daarmee verzurend voor je lichaam. Dat wil je natuurlijk niet!