fbpx Skip to main content

Voeding & Leefstijl

Een gezonde leefstijl is voor iedereen bereikbaar

Elke dag maak jij keuzes die van invloed zijn op je energiebalans. Dat geldt voor iedereen. Ook voor jou. Dat is mooi, want dan kun je je energiebalans dus zelf sturen. En beslis jij dus ook zelf wat je aan je energiebalans wilt verbeteren.

Wij leven tegenwoordig in een stressvolle maatschappij en er komen steeds meer verleidingen op ons pad. De druk van buitenaf neemt toe.

Steeds vaker maken we keuzes op basis van tijd en minder op basis van prioriteit.

Loop jij al langere tijd rond met door artsen onverklaarbare (vermoeidheids) klachten? Je bloedonderzoeken zijn goed, maar toch voel je je niet goed. Je begrijpt er niets van. Er moet toch een oorzaak zijn…

De reden voor jouw klachten zou wel eens te maken kunnen hebben met jouw voeding en leefstijl. Er is namelijk heel veel wat je zelf kunt doen voor meer energie, rust en balans in je leven. Daarbij is het belangrijk om je bewust te zijn van de keuzes die je maakt die direct en indirect invloed hebben op je energiebalans. Of je nu ziek bent of gezond bent.

De keuzes van vandaag bepalen je energieniveau van morgen en de toekomst.

Het gaat er dus om dat je inzicht krijgt in hoe jouw eigen energiebalans werkt. Op 4 niveaus.  Want je energiebalans wordt niet alleen door voeding en bewegen bepaald. Ook mindset, overtuigingen, stress en je weerbaarheid zijn belangrijk. In totaal zijn er zo’n 20 onderdelen die invloed hebben op jouw totale energiebalans. En op al deze onderdelen heb jij zelf invloed!

Vaak staan mensen versteld van de mogelijkheden.
Moeilijk is het niet, maar je moet wel de eerste stap nemen. 

 

Boek hier je leefstijladviesgesprek