fbpx Skip to main content

Slaap lekker!

Iedereen doet het. Althans, iedereen zou het moeten doen: lekker slapen. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Met de dagelijkse prikkels en de druk van het vele ‘moeten’, wat vaak leidt tot stress, is een goede nachtrust voor sommigen een uitdaging. Sterker nog: steeds meer mensen kampen met een kwakkelend slaapritme. Inslapen of doorslapen is voor velen niet de standaard. Zeker bij kanker, chronische ziekte en stress, is slaap vaak het eerst wat verstoord raakt.

Met alle gevolgen van dien.

Want onze slaap is van belang voor een goed fysiek en mentaal herstel. Wanneer je slaapritme langdurig verstoord wordt, heeft dit invloed op jouw gezondheid. Je kunt diverse lichamelijk klachten krijgen, maar ook je stress- en gelukshormonen raken uit balans.

Slecht slapen wordt vaak weggewuifd, alsof het niet zo erg zou zijn. Iedereen slaapt immers wel eens slecht. Maar slecht slapen kan een enorme omvang aannemen, met een grote impact op het leven.

Wat doet een slaapcoach?

Een slaapcoach kan jou helpen de slaapproblemen aan te pakken en te overwinnen. Daarvoor is een juiste kennis van inslapen en doorslapen belangrijk. Inzicht geven in het slaappatroon en de dagelijkse activiteiten van de cliënt die ervoor kunnen zorgen dat de cliënt weer meer kwalitatieve slaap krijgt.

Als slaapcoach leer ik jou tips en technieken die doeltreffend zijn om goed te slapen. Ook kijk ik naar welke natuurlijke! vitamines, mineralen of kruiden jouw lichaam kunnen ondersteunen en helpen om meer te ontspannen.

Goed slapen kan je leren!

Samen zoeken we naar de begeleidingsvorm die het beste past bij jou past.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om te kijken of ik je kan helpen om weer lekker te kunnen slapen.

Ja, ik wil weer lekker slapen