fbpx Skip to main content

Rollercoaster

Voelt je leven als een rollercoaster? Sta je niet meer zelf aan het stuur? Als het fundament onder je voeten wankel wordt, dan is het tijd om opnieuw te kijken naar de belangrijkste pijlers in je leven.

Doe jij de dingen goed of doe je de goede dingen?

Een kleine woordspeling maar een wezenlijk verschil in uitkomst!
In de rollercoaster beland je soms van het een op het andere moment door onverwachte veranderingen als reorganisatie, scheiding of ander verlies. Maar het kan ook een optelsom zijn van verschillende stressvolle gebeurtenissen die je uiteindelijk volledig uit balans brengen.

Belangrijk is om inzicht te krijgen in jouw energiebalans; wat levert energie op en wat kost (vaak onbewust) energie? En wat kun je er zelf doen om beter in balans te zijn? Want als je beter in balans bent, heb je meer energie en voel je je sterker zodat je makkelijker met tegenslagen om kunt gaan.

Denk hierbij niet alleen aan een impactvolle gebeurtenis, maar ook aan de invloed van ongezonde voeding, ongezonde relaties, straling, gebruik van mobiele apparaten, financiële problemen, lastige familie relaties, ziekte. Al deze stressfactoren hebben vaak onbewust invloed op onze (energie)balans.

Wil je meer energie en rust en balans in je leven?

Dan sta je voor de uitdaging om je fundament onder de loep te nemen en opnieuw invulling te geven aan de belangrijkste aspecten van je leven.  Vaak is het echter lastig om het overzicht te bewaren juist als je midden in de rollercoaster zit. De wirwar van emoties en gebeurtenissen, maken je onzeker en dit vreet energie. Juist dan is het goed om coaching in te zetten en je te (laten) helpen de boel weer op de rails te krijgen.

In een coachtraject gaan we samen kijken waar bij jou de energiebalans verstoort wordt en wat je er zelf aan kunt doen om beter in balans te komen. Want als je beter in balans bent, heb je meer energie zodat je makkelijker met tegenslagen om kunt gaan.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek om te horen wat coaching voor mij kan betekenen.