fbpx Skip to main content

Informatie:
Deze workshop is gratis.

  • Woensdag 21 juni om 20.00 uur in Menaam. SPECIALE EDITIE. Thema Zomerzonnewende. Met onder andere een cacaoceremonie en vuurceremonie.
  • Vrijdag 23 juni om 19.30 uur in Wytgaard. SPECIALE EDITIE. Thema Summer Sun SamenZIJN. Dit samenzijn is lekker buiten in de tuin van Praktijk Noardein.
  • Dinsdag 11 jul om 9.30 uur in Grou. SPECIALE EDITIE. Thema Mama & BABY. Extra aandacht voor de verzorging van de tere babyhuid en natuurlijk voor onze Mama’s.

 Aanmelden kan via app: 06-30036809 of via onderstaande link per email.

Natural Beauty – Inside & Out

Gezondheid is meer dan bewegen en gezond eten. Ook wat je op je huid smeert is van belang. Immers, alles wat je op je huid smeert, komt ook in je bloedbaan.
Dan is het wel handig dat je weet dat meer dan 90% van de huidverzorgingsproducten in Nederland toxische en hormoon verstorende stoffen bevatten.
Zin in een avondje me-time en tegelijkertijd van alles ontdekken over het belang van je huidverzorging?
Onlangs ontdekte ik de skincare producten van Ringana. En ik ben fan! Nooit eerder heb ik zulke goede natuurlijke producten voor mijn huid gezien.

De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig vrij van parabenen, hormoonverstoorders en andere toxische stoffen.

VERS
VEGAN

NATUURLIJK

De workshop is gratis. Waarom? Omdat ruiken, zien, voelen en ervaren belangrijk is om goede keuzes te kunnen maken voor jouw gezondheid.

Kom naar de workshop en ervaar het zelf. Neem ook je huidige producten mee en krijg gratis advies hierover.