Leefstijladvies

Een gezonde leefstijl is voor iedereen bereikbaar
Ben jij bewust van de dagelijkse keuzes die je maakt die invloed hebben op je energiebalans? De keuzes die positieve invloed hebben op onze energiebalans weten we vaak wel. Maar hoe zit het met de onzichtbare energievreters? Ken je die ook? En durf je daar ook aandacht aan te besteden?
Wij leven tegenwoordig in een stressvolle maatschappij en er komen steeds meer verleidingen op ons pad. De druk van buitenaf neemt toe, we maken steeds vaker keuzes op basis van tijd en minder op basis van prioriteit. Veel mensen lopen rond met door artsen onverklaarbare (vermoeidheids) klachten. Een pas klaar antwoord is er vaak niet, maar er is wel heel veel wat je zelf kunt doen voor meer energie, rust en balans in je leven.
Daarbij is het belangrijk om je bewust te zijn van de keuzes die je maakt die direct en indirect invloed hebben op je energiebalans. Of je nu ziek bent of gezond bent. De huidige dagelijkse keuzes bepalen je energieniveau van morgen en de toekomst. Het gaat er dus om dat je inzicht krijgt in hoe jouw eigen energiebalans werkt. Op 4 niveaus. Want je energiebalans wordt niet alleen door voeding en bewegen bepaald. Maar gaat veel verder. Ook mindset, overtuigingen, stress en je weerbaarheid hebben hier invloed op. In totaal zijn er zo’n 20 onderdelen die we in het leefstijladvies gesprek onder de loep nemen. Op al deze 20 onderdelen heb jij zelf invloed!
Vaak staan mensen versteld van de mogelijkheden. Moeilijk is het niet, maar je moet wel de eerste stap nemen. Die eerste stap begint met inzicht en bewustwording.
Er is heel veel wat jij zelf kunt doen voor een gezonde(re) leefstijl. Laat mij je inspireren tijdens een leefstijladvies gesprek of volg mijn LeefstijlChallenge. Behoefte aan 1-op-1 begeleiding? Stuur mij gerust DM voor de mogelijkheden.