fbpx Skip to main content

Lukt het je niet om alle ballen in de lucht te houden?

Ok, je weet dat het anders moet, maar hoe?

Onrust. Angst. Twijfel. Vaak ontstaan ze als je lange tijd te veel van jezelf hebben gevraagd. Doorgaan op de automatische piloot houd je lang vol. Maar je lichaam geeft vroeg of laat signalen waar je maar beter naar kunt luisteren.

Dat kan vermoeidheid zijn, onrust, hoofdpijn of je zit gewoon niet lekker in je vel. De hoogste tijd om even stil te staan. Hoe spannend en onzeker dat soms ook is. Vraagstukken die zijn weggestopt vragen aandacht. Vaak liggen ze al langer op de loer. Maar melden zich via jouw lichaam in jouw bewustzijn.

Het is niet gek dat je al die gedachten en vragen hebt en je bent zeker niet de enige. De vraag is; ga je er wat mee doen of blijf je de signalen negeren?

Het voelt misschien onzeker en angstig, maar dat hoeft het niet te zijn.
Sterker nog, eigenlijk is dit een kans!
Plan hier je gratis kennismakingsgesprek

Een kans om de tijd te nemen en eens rustig wat zaken onder de loep te nemen.
Om opnieuw koers te bepalen.
Jouw koers naar een gezond en gelukkig leven.

Precies daarvoor heb ik het Korte Coach traject ontwikkeld.
In 5 sessies gaan wij op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. 

Met gesprekken en oefeningen brengen we in kaart waar je nu staat, waar je naar toe wilt en welke stappen daar voor nodig zijn. 
De vragen spelen zich vooral af op het mentale, emotionel en spirituele niveau van je energiebalans: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat voel ik, wat denk ik? Welke stappen zijn er nodig, wat belemmert mij in die stappen en hoe doorbreek ik die cirkel?

Met de antwoorden op die vragen ga jij vanuit je eigen kern, de keuzes maken die goed zijn voor JOUW toekomst. Zodat jij weer energie, rust en  balans in je leven gaat ervaren.

De investering voor dit Korte Coach traject bedraagt nu €395.

Dit traject is INCLUSIEF:
✔️Energiebalanscheck twv €75

Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspiratiegesprek om te kijken of dit Traject passend is voor jou.