fbpx Skip to main content

Waar helpt een jongerencoach je mee?

Zit je niet lekker in je vel?

Soms zit het mee en soms zit het tegen in je leven. Je thuissituatie is niet lekker of op school lukt het niet. Je hebt helaas niet alleen met hoogtepunten maar ook met dieptepunten te maken. Je komt in je leven angst en pijn tegen. Dat kan best moeilijk zijn en soms zie je het misschien gewoon even niet meer zitten of weet je niet hoe met een situatie om te gaan.

Coaching kan je helpen om beter te leren omgaan met jouw eigen gevoelens, tegenstrijdige gedachten en alles wat er op je af komt. Als jij kan leren het beste uit jezelf te halen, krijg je waarschijnlijk ook meer zelfvertrouwen en daar word je relaxter van.

Wat herken jij bij jezelf?

  • Na Corona ervaar ik motivatieproblemen en onzekerheden die ik eerst niet of veel minder had.
  • Ik blokkeer op momenten dat ik moet presteren; ik denk dat ik faalangstig ben.
  • Ik heb een angst voor spreekbeurten, presentaties of andere fobieën.
  • Ik zit niet lekker in mijn vel en ervaar stress en wil weten hoe ik met stress om kan gaan.
  • Ik pieker veel en wil weer ruimte in mijn hoofd krijgen.
  • Ik wil het altijd goed doen en heb last van mijn perfectionisme.
  • Ik wil weten hoe ik met mijn gedachten en gevoelens om kan gaan.
  • Ik zou met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan.
  • Ik vind het lastig met de verwachtingen van anderen om te kunnen gaan.
  • Ik word gepest en wil meer van mijzelf af leren bijten.

Persoonlijke coaching helpt je verder!
Ik kan je ondersteunen door coaching bij jouw hulpvraag. In een aantal gesprekken gaan we aan de slag met de dingen waar je tegenaan loopt en zoeken we samen naar een oplossing die bij je past. Je gaat hier uiteraard mee oefenen, zodat je snel resultaten zult boeken.

Waarom Coaching?
Met coaching kun jij je leven beter op de rit krijgen. Het doel is altijd dat jij (weer) het gevoel hebt dat je de wereld aan kunt en lekker in je vel zit.

Gratis klikgesprek
Als je nieuwsgierig bent naar waar ik als jongerencoach jou kan ondersteunen, dan plannen we altijd eerst een klikgesprek. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat wij een klik hebben. En dat je je vertrouwt en veilig voelt bij mij. Dat kunnen we alleen maar ontdekken door eerst eens kennis te maken. De kennismaking is gratis en is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Daarna kunnen we samen kijken waar jij hulp bij zou kunnen gebruiken. Natuurlijk beslis je altijd zelf of je dat met mij als coach wilt gaan doen.

Je bent van harte welkom.

Ja, ik wil een gratis klikgesprek