fbpx Skip to main content

Gezondheid

Een gezonde leefstijl is voor iedereen bereikbaar

Elke dag maak jij bewuste en onbewuste keuzes die van invloed zijn op jouw gezondheid en jouw energiebalans. Dat geldt voor iedereen. Dat is mooi, want dan kun je je energiebalans dus zelf sturen. En beslis jij dus ook zelf of je jouw energiebalans wilt verbeteren.

Door stress en vermoeidheid maken wij steeds vaker keuzes op basis van tijd en minder op basis van prioriteit.

Vroeg of laat gaat dat problemen opleveren. Vaak lopen mensen al langere tijd rond met door artsen onverklaarbare (vermoeidheids)klachten. Is dat herkenbaar voor jou? Je bloedonderzoeken zijn goed, maar toch voel je je niet goed. Je begrijpt er niets van. Er moet toch een oorzaak zijn…

De oorzaak voor jouw klachten zou wel eens te maken kunnen hebben met (onbewuste) stress in combinatie met jouw voeding en leefstijl.

Er is heel veel wat je hier zelf aan kunt doen. Zodat jij weer meer energie, rust en balans in je leven gaat krijgen. Daarbij is het belangrijk om je bewust te zijn van de keuzes die je maakt die direct en indirect invloed hebben op je energiebalans. Of je nu ziek bent of gezond bent.

De keuzes van vandaag bepalen je energieniveau van morgen en de toekomst.

Het gaat er dus om dat je inzicht krijgt in hoe jouw eigen energiebalans werkt. Op 4 niveaus.  Want je energiebalans wordt niet alleen door voeding en bewegen bepaald. Ook mindset, overtuigingen, stress en je weerbaarheid zijn belangrijk. In totaal zijn er zo’n 20 onderdelen die invloed hebben op jouw totale energiebalans. En op al deze onderdelen heb jij zelf invloed!

Vaak staan mensen versteld van de mogelijkheden.
Moeilijk is het niet, maar je moet wel de eerste stap nemen. 

klik hier voor een gratis kennismaking