fbpx Skip to main content

Gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziekte.

Elke dag maak jij bewuste en onbewuste keuzes die van invloed zijn op jouw gezondheid en jouw energiebalans. Vaak sta je daar niet echt bij stil. Leef je in het moment van de dag. Wat op zich goed is. Behalve als er een disbalans ontstaat tussen jouw draagkracht en jouw draaglast.

Steeds vaker zie ik vermoeide of zelfs uitgeputte mensen die zich (te) veel laten sturen door allerlei zaken van buitenaf. Meningen en verwachtingen van anderen spelen daarbij vaak een grote rol. Maar ook de snelheid waarmee we moeten schakelen in de huidige maatschappij kan soms te veel worden. Steeds meer mensen raken op steeds jongere leeftijd burn-out of worden (chronisch) ziek.

Hoe zou het zijn als jij leert te luisteren naar wat Jij nodig hebt om optimaal te functioneren? Om goed in je vel te zitten en moeiteloos door de week heen te komen?

Je hebt hier zelf invloed op. Jouw keuzes van vandaag bepalen je energieniveau van morgen en de toekomst. Het gaat er dus om dat je inzicht krijgt in hoe jouw eigen energiebalans werkt. Op 5 niveaus.  Want je energiebalans wordt niet alleen door voeding en beweging bepaald. Ook mindset, overtuigingen, stress en je weerbaarheid zijn belangrijk.

In totaal zijn er zo’n 20 onderdelen die invloed hebben op jouw totale energiebalans.
En op al deze onderdelen heb jij zelf invloed!

Vaak staan mensen versteld van de mogelijkheden.
Moeilijk is het niet, maar je moet wel de eerste stap zetten. 

plan hier jouw gratis kennismaking